Webwinkel

Hartenboer is een online winkel waar iedereen streekeigen producten kan kopen. Deze producten kunnen afkomstig zijn van Boerderij De Brabander, maar zijn ook afkomstig van andere boeren. Er is dus een heel gevarieerd aanbod, voor ieder wat wils!

De korte ketenverkoop zorgt ervoor dat de producten uiterst vers bij de consument komen. Vandaag geoogst en morgen op uw bord, of voor sommige producten, ’s morgens gebakken en ’s avonds op uw bord.

We zorgen er ook voor dat we een duurzame productiewijze garanderen voor al onze producten. Sommige producten dragen ook het biolabel. De leden van hartenboer hebben duurzaamheidcriteria vastgelegd voor de manier waarop er geproduceerd wordt. Deze worden gecontroleerd door de vakgroepen en gegarandeerd door de hele groep producenten. De criteria gaan over sluiten van kringlopen, ecologische aspecten, dierenwelzijn en onderhoud van het landschap.

Het uitgangspunt is dat de producent een eerlijke prijs voor zijn product ontvangt. Ook voor de consument staat een eerlijke prijs voorop. Producenten werken samen om de distributiekosten te beperken zodat de producten kunnen aangeboden worden aan een eerlijke prijs.